Соцмережі заходяться сміхом над Путіним: Він що, бухой? Перл з японцями став новим хітом інтернету.

Визнання, яке президент Росії Володимир Путін зробив під час перебування з офіційним візитом в Японії, користувачі соцмереж зустріли шквалом жартів.

Путін заявив, що єдиним гарячим джерелом, до якого він доторкнувся в Японії, було саке.

Він після візиту в Японію зізнався, що пробував місцевий алкоголь «Саке» і порадив не захоплюватися цим напоєм ніби натякаючи, що сам він не розрахував свої сили.


«Мені вдалося в Японії доторкнутися тільки до одного гарячого джерела - місцевим саке, називається« Східна красуня ». Всім рекомендую, але треба знати міру, як у нас кажуть ", - сказав Путін.

На ці слова користувачі інтернету відреагували множинними жартами.

Японці 15 грудня звали президента РФ на гарячі джерела, однак він відмовився.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...