"Спасибі за те, що воював, брат": Водій маршрутки здивував ветерана АТО

Як до ветерана АТО звернувся водій Запорізької маршрутки.

Учасник АТО почув слова подяки за службу від водія запорізької маршрутки

Водій маршрутного таксі несподівано здивував учасника АТО з інвалідністю, який сів в автобус. Про цей випадок в соціальній мережі розповів його учасник, ветеран АТО Святослав-Андрій Грушевський, передають Патріоти України.

«Вчора Увечері сів у 75-у маршрутку. Пред'явив и назвав посвідчення інваліда війни. Сів позаду водія. Водій попросив... праву руку. Знову показавши йому посвідчення в передчутті, що зараз почнеться сварка. Водій знову попросив мою праву руку без посвідчення ... Сильно здивований я знову протягнув йому здорову руку. "Дякую за те, що воював, брате!" - і потис її. Щось таки змінюється в Запоріжжі!

Нагадаємо, що цей же ветеран війни кілька місяців тому фігурував в гучному скандалі з маршрутників. Водій автобуса відмовився везти чоловіка за пільговим посвідченням і хамив йому під час шляху. В результаті - зав'язалася бійка. Наслідком цієї події стали кілька акцій ділянок АТО під стінами мерії і в підсумку - створення спеціальної комісії за дотриманням правил перевезення за участю представників ветеранських організацій.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...