Спецназ РФ в повній секретності готує диверсії біля Світлодарської дуги

Тимчук попередив про загрозу "полювання" на командирів сил АТО

Одразу на кількох ділянках лінії фронту відзначена поява розвідувальних підрозділів по 20-25 осіб спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ, розбитих на групи (ДРГ) по 5-6 осіб.

Йдеться про ділянку від Старогнатівки до Докучаєвська, в районі Тельманового, навпроти Невельського, на лівому фланзі Світлодарської дуги від Троїцького до Розсадок. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Відмінно екіпіровані, дисципліновані, на передовій "працюють" наїздами, все переміщення — в обстановці максимально можливої секретності (приховують обличчя, жодних відзнак, один одного називають винятково позивними, а то і номерами)", — повідомив Тимчук.

Він також зазначив, що у район виконання завдань на передовій розвідувальники прибувають на власному автотранспорті.

При цьому з "місцевим" командуванням і бойовиками спілкуються винятково за службової необхідністі, проявляють особливий інтерес до способів інфільтрації у найближчі тактичні тили українських військ (дуже ретельно і приховано вивчають передові рубежі на цілій низці ділянок), використовують для ведення розвідки широкий арсенал технічних засобів (портативні РЛС і засоби радіорозвідки).

"За рядом ознак, ці ДРГ готують низку "гучних" диверсій проти підрозділів ЗСУ на передньому краї і в тактичному тилу. Судячи із затребуваної командирами цих груп інформації, особливою увагою будуть користуватися КП і ПУ українських військ, склади боєприпасів і паливно-мастильні матеріали, базові табори, стоянки бойової техніки, можливе "полювання" на окремих військових начальників сил АТО", — попередив Тимчук.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...