"Спецпризначенці штурмують в Боярці озброєних бійців «Торнадо», - Мосійчук

Очікується, що на базу для перемовин прибуде керівництво Нацполіції.

Батальйон "Торнадо". Фото: iamir.info.

"Наразі в цю хвилину військова прокуратура з спецпризначенцями штурмує базу в Боярці на якій знаходяться бійці розформованої спецроти МВС "Торнадо". Вже при штурмі застосовано світошумові гранати. Бійці "Торнадо" з зброєю забарикадувалися і заявляють про наявність в них великої кількості вибухівки та готовність підірвати себе та штурмуючих", - написав нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Закликаю всіх припинити гратись з вогнем і не допустити кровопролиття... Зідзвонився з першим заступником голови Нацполіції Вадимом Тояном. Він стверджує, що штурма немає і сам виїхав на місце в Боярку.

Інформація протилежна. Знову зідзвонювався з бійцями "Торнадо" які забарикадувалися на базі МВС ( Стара Боярка Лисенка 143) і яких нібито планують штурмувати спецпризначенці. Кажуть, що по ним вже відкривали вогонь на ураження і, що навколо бази розташувалися снайпери. Зараз очікується, що на базу для перемовин прибуде керівництво Нацполіції. Повторюся, головне не допустити кровопролиття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...