"Спецслужба, представьтесь!": Мережу потішила київська горе-злодійка (фото)

Жінка незаконно проникла у квартиру і намагалася видати себе за співробітника спецслужби.

Затримана злодійка-агент. Фото: СоцмережіУ соціальній мережі Facebook в співтоваристві "Київ Оперативний" житель столиці опублікував курйозну історію затримання київської злодійки, яка проникла до нього в квартиру. Жінка назвалася співробітником спецслужб і попросила документи у мешканця квартири, після чого намагалася втекти, повідомляють Патріоти України.

"День, на годиннику приблизно 14:00. Сплю перед роботою, так як працюю в нічну зміну. Тут чую як хтось відкриває двері ключем. Встаю з ліжка, стоїть жінка неблагополучної зовнішності і явно здивована , що мене побачила ... Дивиться на мене , а я - на неї. І тут вона видає: "Спецслужба! Представтесь!". Я, оторопівши остаточно, вимовив:" ти, б .., хто взагалі і, що ти робиш у мене вдома ?! ". Вона знову, правда вже більш тремтячим голосом: "Спецслужба, представтесь! Ваші документи". Маню головою, типу погоджуюся, беру сумку, щоб нібито взяти документи, дістаю спецзасіб, заряджаю і тихо вимовляю "вийшла звідси, мразь".

Вона задкує і виходить, я закриваю двері, біжу на балкон, там гуляє з собакою сусід Паша. Я крикнув "домушниця, що не випускайте з виду". Викликав поліцію, швидко надів штани, пробіг по поверхах вгору-вниз і вискочив на вулицю. В кінці будинку її чекав якийсь нарик (наркоман - ред.), років на 10 молодший, побачивши мене він втік. Її я затримав, патрульна поліція приїхала швидко і СОГ теж ", - описав інцидент киянин.

Також він додав, що жінка швидше за все потрапила в квартиру після того, як його дружина втратила ключі. "Як виявилося, моя дружина 2,5 місяці тому втратила ключі. Я повівся трохи халатно і не поміняв замок. До речі, як вона скидала мої ключі, бачили діти і показали потім поліції. Ключі вилучили як речовий доказ ... Завтра новий замок, сусідським дітям морозиво, а любителям чужого ... Загалом - суд вирішить ... ", - підсумував житель квартири.

Користувачі мережі прокоментували випадок з горе-злодійкою. Більшість з них пожартували з приводу придуманої професії, а інші задалися питанням, як жінка знайшла квартиру. "Бггг, а вона не розгубилася) спецслужба))))", "Хороший удар ліктем в бороду спецагентші вирішив би проблеми за нею бігати))", "Це Путін ..", "Спецслужба по утилізації бухла!", "Спецзасобами по спецслужбам!) ", - написали користувачі мережі.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...