Співчувати кажете впавшому російському Ту-154? Ніколи! Московські окупанти познущалися з тіла вбитого Героя АТО (фото, відео +16)

Фото, відео викладене терористами та московськими окупантами обурила українців, у соцмережах вони не добирають слів ...

Як повідомлялося раніше у четвер (29.12.2016 р.), з посиланням на прес-центр штабу АТО, під час півгодинного бою в районі Крутий Балки загинув один військовослужбовець ЗСУ. Пізніше в ДНР відзняли і розмістили на своїх ресурсах відео зі своїм трактуванням того, що сталося. У всій цій історії найбільше пригнічує манера звернення терористів з тілами загиблих. Українського бійця просто по снігу за лямки потягли з місця смерті.

Правда, пообіцяли передати тіло Україні. Якщо, звичайно, не брешуть ... Загиблий в бою на Донбасі «Козак» перед смертю зарізав 2-х ворогів. Про це на своїй Facebook-сторінці написав журналіст Іван Жеведь.


Це обурило користувачів соціальних мереж

Viktoriya Mikayelyan Якщо після цього ви суки не поставите блокпости і не будете блокувати усе, що їде в сторону терористів на непідконтрольну територію, то ви кінчені під@р@си...

Андрей Арефкин Да так же не можит быть. Чтоже происходит, когда слезы Матерей перестанут лить ручьем. А мысли друзей застовляют уходить о семьи. Мстить за друзей. Суки это не война.

Галина Данилівна Це у тих нелюдів не має нічого святого,хай воно їм ніколи ніким не проститься.

Світлана Світлана

Я буду жити в посмішках дітей,
Моя душа вам піснею озветься.
Я в бій пішов-за правду,за людей!
І в пам*яті-це знаю,не зітреться.

Я буду жити,в пролісках весни,
З лелеками я повернусь додому.
Прийду у материнські сни,
Я Ангелом зійду народу свому.

Я буду жити,щоб уберегти,
Таких,як я солдатів-побратимів.
Їм так багато,ще пройти.
Я хочу,щоб ніхто з них не загинув.

Я буду жити,бо я присягнув!
Навіки Україну захищати.
І якщо ворог не почув,
Я буду до останього стояти...

Ким був "козак" якого безжально закатували московські окупанти?

Під час бойового зіткнення біля Крутої Балки (Авдіївка) загинув старший сержант, командир відділення розвідвзводу Леонід Михайлович Проводенко з позивним “Козак”. Бойовики відкрили шалену стрілянину і під її прикриттям викрали тіло бійця, щоб поглумитися над ним. У спільноті 72 Гвардійської ОМБР у Facebook розповіли, ким був “Козак”.

Проводенку було 53 роки. До війни він жив у селищі Михайлівка, що в Луганській області. Чоловік працював громадянським інспектором з охорони природи. Одружений, мав двох синів. Коли почалася окупація на Донбасі, вивіз сім’ю до Києва, а сам 6 серпня 2014 року пішов добровольцем на фронт. Служив у 12 батальйоні, а також наслідував козацькі звичаї. Мріяв звільнити рідне село і повернутися до батьківської хати, до улюбленої роботи.





Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...