Справа "ПриватБанку" на особливому контролі: "Є небезпека заподіяння великого збитку державі", - Ситник

Два акціонери фінустанови - Коломойський і Боголюбов - досі не виконали своїх зобов’язань – не перекрили кредитного портфеля, який фактично був фіктивним.

Артем Ситник. Фото:https://antikor.com.ua

У справі про розкрадання коштів "ПриватБанку" є небезпека заподіяння великого збитку державі. Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник в інтерв'ю Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України.

"Справа по "ПриватБанку" зараз фактично на особливому контролі. Тому що є велика небезпека спричинення великих збитків державі. Тому що акціонери банку до цього часу не виконали своїх зобов’язань – не перекрили кредитного портфеля, який фактично був мертвим, фіктивним.

Ігор Коломойський і Боголюбов – два акціонери, які брали на себе ці письмові зобов’язання. Зобов’язані були все це зробити до 1 липня і не зробили", – зазначив він.

На думку Ситника, вирішальна стадія справи пройде у вересні, коли сторона захисту подаватиме позови до НАБУ. "По цій справі, я думаю, буде найбільше протистояння", – підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...