Справедливість перемогла?: У Кривому Розі суд символічно покарав перевізника, який відмовлявся безкоштовно возити ветеранів АТО

З підприємця стягнули суму морального відшкодування 2 тис. гривень.

Ілюстрація. Фото: 24 КаналУ Кривому Розі Дніпропетровської області учасник бойових дій на Донбасі, керівник місцевого відділення організації "Всеукраїнський союз воїнів АТО" Сергій Бойко виграв суд проти водіїв маршруток, які відмовлялися безкоштовно возити ветеранів АТО, повідомляють Патріоти України.

Про це йдеться на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

Так, позов проти компанії-перевізника, в маршрутному таксі якої військовослужбовцю відмовлялися надавати безкоштовний проїзд, розглядав Жовтневий районний суд міста. Також, суд прийняв рішення про часткове задоволення позовної заяви військового про стягнення з перевізника суми морального відшкодування. Згідно з рішенням суду, це 2 тис. гривень.

За словами адвоката Олени Шафранової, яка представляла інтереси Сергія Бойка в суді, інцидент стався ще у 2016 році. Тоді військовослужбовець разом з родиною їхав у маршрутці, і водій відмовив йому в пільговому проїзді. Крім того, він зажадав, щоб боєць разом з рідними покинув маршрутку.

Бойко склав акт про відмову в пільговому проїзді і вже на наступний день звернувся зі скаргою в мерію. Судовий процес тривав близько року. Чоловік вимагав від перевізника 10 тис. гривень компенсації моральної шкоди, однак суд присудив виплатити 2 тис. гривень. Згідно з постановою суду, перевізник може оскаржити рішення в апеляційній інстанції протягом 30 днів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...