Справжнє диво: У Парижі "людина-павук" врятувала малюка, який зірвався з балкона 4-го поверху (відео)

Героєм став мігрант з Малі, який не роздумуючи кинувся на порятунок дитини.

Мігрант врятував маленького хлопчика. Скрін відео22-річний мігрант з Малі став героєм у Франції, після того як забрався по фасаду будинку в Парижі, щоб врятувати маленького хлопчика, що висить на краю балкона, повідомляють Патріоти України. Відео чудесного порятунку, опубліковане в Фейсбуці користувачем Habib Bibou увечері 27 травня, переглянуло більше 7 млн. користувачів.

Інцидент стався ввечері в суботу на одній з вулиць на півночі французької столиці. У Мамуд Гассама пішло декількахвилин на те, щоб видертися на четвертий поверх будівлі і перехопити чотирирічного хлопчика.

Пізніше Гассама розповів журналістам, що просто проходив повз, коли побачив, як стовпилися біля одного з будинків люди, що дивилися вгору.

«Я вчинив так, адже це була дитина, - цитує його слова Le Parisien. - Я поліз ... Слава богу, мені вдалося її врятувати».

Рятувальники, які прибули на місце, виявили, що дитина вже в безпеці. Батька допитала поліція за підозрою в нехтуванні своїми батьківськими обов'язками. Матері хлопчика, наскільки відомо, в суботу не було в Парижі.

Мамуд Гассама. Фото: ЗМІ«Щастя, що поруч опинився чоловік, досить підготовлений фізично, у якого вистачило мужності кинутися на допомогу дитині», - зазначив представник пожежної служби порятунку.

Мер Парижа Анн Ідальго також висловила своє захоплення героїзмом малійцями і розповіла, що особисто подякувала рятівнику по телефону. Вона назвала його «Людиною-павуком з 18-го округу», маючи на увазі адміністративний район Парижа.

«Браво Мамуд Гассама за його мужній вчинок, який врятував життя дитини», - написала вона в Твіттері.

За її словами, молодий чоловік розповів, що кілька місяців тому приїхав до Франції з Малі в надії почати нове життя.

«Я відповіла, що його героїчний жест став прикладом для всіх громадян і що Париж, безумовно, з радістю підтримає його прагнення влаштуватися у Франції», - додала мер.

Президент Франції Еммануель Макрон запросив Гассе відвідати Єлисейський палац, щоб особисто висловити йому подяку від імені всіх французів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....