​"Стаханов-Южный просто кошмар! Укры подошли вплотную", - мережу наповнили повідомлення про важкі вечірні бої на Світлодарській дузі

Судячи з уривчастих повідомлень окупантів бійці 54-бригади ЗСУ продовжують розвивати успіх. Переляканим «гібридам» попереду вбачається «грузинський легіон»

Денні повідомлення жителів району Попасній - Стаханова про бойові дії спікер АТО Леонід Матюхін в вечірньому зведенні пояснив обстрілами українських позицій у Новозванівки та Новоалександровки біля Попасної з гранатометів і великокаліберних кулеметів. А у сусіднього Троїцького - з 82-міліметрових мінометів, зазначають Патріоти України.

Тим часом, місцеві жителі у мережі повідомляють, що пізно увечері перманентні легкі та середньої інтенсивності перейшли у важку фазу:

«21:35. Калиново гремит».

«Ирмино. Громко».

«Первомайск. Звуки какие то непонятные! Глухо!»

«21:40. В Стаханове слышно звуки "веселья"...»

«21:43. Стаханов (Кадиевка) - ГРОМКО!

«Район Стаханов – Брянка – Калиново. 21:45. Очень громко, и неожиданно!!!!

Переписка сепаратистов Кадиевки (Стаханова): «На минуса похоже было» - «Та от нас это» - «За городом работает наша арта, но возможна и обратка» - «Когда от нас, тоже не особо хорошо - ответка не заставит себя ждать». «21:50. Стаханов- Южный просто кошмар!

«21:50. Стаханов. Квартал. Оооочень сильно громко».

«21:51. Блин, в районе Калиново походу прилеты ужасные, аж в Брянке земля трясётся».

«22:00. Кадиевка. Понеслось месиво, арта лупашит дай Боже».

«22:15. Луганск /Между Стахановым и Новозвановкой идёт интенсивный бой с применением стрелкового, к/к, миномётов, артиллерии».

І ще два цікавих твіти від сепаратистів Стаханова: «Уже "пылают" горячие грузинские украинцы!» - «Укры подошли вплотную».

Опосередковано про можливий наступ 54-ї бригади на приналежні за Мінськом українському уряду території може свідчити натяки деяких волонтерів у мережі, що 500-метровий кидок «Грузинського легіону» у напрямку Першотравенська був не завершальний, і є плани конкретні подальших дій. Зокрема такі натяки робила Дар'я Бура з групи "Повернись живим".

Джерело

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...