Стала рок-зіркою! Пугачова шокувала фанів новим кліпом (фото, відео)

Знаменита артистка, 69-річна Алла Пугачова приголомшила шанувальників новим кліпом, в якому постала в образі рок-зірки. Артистка стала головною героїнею відео свого молодого протеже, стиліста Алішера, що також активно будує музичну кар'єру, повідомляють Патріоти України.

У четвер, 1 листопада молодий артист презентував кліп на пісню "Скажи мне, Алла", яка присвячена примадонні. Власне вона і стала ключовою зіркою ролика.

У відео, яке Алішер присвятив співачці, Пугачова виглядає досить ефектно - зірка одягнула зухвалий шкіряний плащ, вузькі рвані джинси, вільну футболку з принтами і написами, доповнивши свій образ кількома масивними металевими ланцюжками.

Шанувальники зустріли із захопленням незвичний для 69-річної артистки образ рокерки, зазначивши також акторську майстерність Пугачової, яка зворушливо розплакалася на камеру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...