Стала відома доля одеської конячки, що зомліла через спеку (відео)

​Вона знаходиться на "реабілітації" і відчуває себе вельми добре, про це розповіла власниця тварини.

За її словами, кобила Наташа просто посковзнулася і впала, а через шоковий стан не могла самостійно піднятися, повідомляють Патріоти України.

"Вона була напоєна і нагодована. Просто посковзнулася і злякалася. У версію про сонячний удар нічого вірити і нічого говорити про це, тому що кінь за 40 хвилин до цього тільки вийшов", - розповіла господиня тварини. Рану на спині коня вона пояснила тим, що тварина поранилися під час падіння.

Зазначимо, що попри заяви власниці, слідче відділення Приморського відділу поліції Одеси почало кримінальне провадження за статтею "Жорстоке поводження з тваринами".

Так, у суботу, 5 липня, у поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пушкінській в Одесі кінь, який тягнув візок, впав і лежить на проїжджій частині. Під час перевірки було встановлено, що через аномальну спеку у коня погіршився стан здоров'я.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...