Стало відомо, як саме московський таксист-вбивця отруїв та пограбував 22-річного француза

Тіло Ніколаса знайшли у лісі, нелюд-росіянин перед смертю отруїв іноземця пивом.

Якщо їдете до Москви - будьте готові до всього...

З'ясувалися страшні факти останніх хвилин життя іноземця в Росії. Виявилося, що вбитого в Москві француза таксист перед смертю напоїв отруєним пивом.

Стало відомо, що іноземці сіли в випадкове таксі, після чого вони зникли. У лісі знайдено тіло Ніколаса Л., він один з тих, хто був викрадений московським таксистом з метою пограбування. По первинному огляду трупа, можна припустити, що француз міг померти від переохолодження.

Але експерти радять не поспішати з висновками, так як тіло іноземця дуже обледеніло, і цілком можливо, що найближчим часом буде оголошена точна причина загибелі громадянина Франції в Росії. Як і раніше залишається невідомою доля двох його попутників, молодої громадянки Британії і брата загиблого іноземця, які не виходять на зв'язок.

За деякими даними всіх трьох гостей російської столиці підібрав московський таксист, а коли зрозумів, що у його пасажирів є чималі гроші, він вирішив їх пограбувати. Точну причину смерті француза скажуть в самий найближчий час, відзначається, що ситуація знаходиться під ретельним контролем у консульства Франції в Москві.

Також повідомляється, що 23-річна громадянка Великобританії, яка вчиться в МГУ і два її друга, брати з Франції, вирішили посидіти в барі "Крейзі Дейзі". Вони потім зупинили біля клубу випадкове таксі і попросили водія відвезти їх до місця проживання в Москві.

Потім стало відомо, що таксист їм запропонував пива, прийнявши яке, всім пасажирам стало погано. Скориставшись безпорадністю іноземців, злочинець пограбував їх, і зняв всі прикраси, відібрав планшети і мобільні телефони. Відомо, що таксиста вже затримали.

Раніше повідомлялося, що зловмисник викинув своїх жертв на околиці лісу в Митищах, і поїхав. Після цього один з французів пропав. Його труп знайдений, загиблому молодому хлопцеві було лише 22 роки.

Церквоний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.