Стало відомо, скільки ботів у підписниках Твіттер-акаунта Трампа

Більшість підписників Twitter-аккаунта президента США Дональда Трампа, як виявилось, не є реальними людьми.

Більшість, а саме 53% підписників Твіттер-аккаунта Трампа виявилися ботами. Про це пише The Economist з посиланням на дані TwitterAudit, передають Патріоти України.

У президента США зараз 42,5 млн читачів у Твіттері, що робить його аккаунт 21-м за популярністю у соцмережі.

Такого показника Трамп досяг в основному протягом останнього року, наростивши аудиторію на 225%. Для порівняння – серед аккаунтів-лідерів сторінка футболіста Кріштіану Роналду протягом останнього року збільшила кількість підписників на 32%, це другий за кількістю зростання читачів аккаунт у Твіттері.

Аккаунт Трампа популярніший за твіттери його політичних суперників, в тому числі Гілларі Клінтон. Він також лишив позаду Національну футбольну лігу і New York Times.

В той же час Трампу поки далеко до його попередника Барака Обами, у якого 97 мільйонів фоловерів.

Лідирує Обама і за іншим показником – 78% його підписників є справжніми людьми. У Трампа ж справжні люди складають лише 47% його підписників.

Згідно з прогнозами, через 10 років Твіттер Трампа матиме 297 млн підписників і пережене Обаму, який матиме 218 млн читачів.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...