Стали відомі нові факти про миколаївського викрадача дитини

Кіднеппер змушував дитину приймати сильнодіючі препарати, які сам пити не хотів.

Фото от fakty.ua

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві поліція затримала 48-річного місцевого жителя, який викрав 10-річного хлопчика. Правопорушник дав свідчення і визнав свою провину. Розслідування ведеться за ознаками ч.3 ст. 146 КК України (викрадення дитини, що призвело до тяжких наслідків). Інформують про розвиток подій Патріоти України.

Постановою слідчого судді Інгульського районного суду міста Миколаїв чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави терміном на 2 місяці.

В ході проведення досудового розслідування, зі свідчень затриманого встановлено, що зловмисник заволодів планшетом і мобільним телефоном потерпілого хлопчика. У зв'язку з цим слідчим управлінням поліції прийнято рішення про додаткову кваліфікацію злочинних дій підозрюваного - за ознаками ч.1 ст. 187 КК України «Розбій», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Крім того, правоохоронцями отримані докази того, що підслідний, намагаючись ввести дитину в безпорадний стан, шляхом обману змусив його прийняти сильнодіючі медичні препарати. Це підтверджують свідчення самого зловмисника. Під час допиту він повідомив, що після звільнення в 2009 році психіатром йому були прописані препарати, однак він їх перестав приймати, оскыльки вони його «сковують».

Для встановлення всіх можливих фактів скоєння підозрюваним неправомірних дій щодо неповнолітніх, поліція звертається до громадян, діти яких стали учасниками подібних подій, але в силу певних причин не повідомили поліцію, звернутися в правоохоронні органи.

Інформацію можна надати за адресою: м.Миколаїв, вул. Спаська, 12, Слідче управління ГУНП в Миколаївській області. Довідки за телефонами (0512) 53-12-90.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...