Стара мати рятувала свого сина, а втратила купу грошей

Шахраї придумують нові способи, як нас надурити

У Самборі зловмисник видурив у пенсіонерки п'ять тисяч євро. Як повідомила правоохоронцям потерпіла, вона передала кошти незнайомцю для того, щоб врятувати сина від відповідальності за побиття людини.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, інформують Патріоти України.

В Самбірський відділ поліції 19 лютого звернулася 79-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що 17 лютого близько сьомої вечора до неї на стаціонарний телефон зателефонував незнайомець. Чоловік розповів, що її син побив людину і для того, щоб потерпілий не звертався у поліцію необхідно заплатити три тисячі доларів США. Пенсіонерка сказала, що доларів у неї немає, зате є євро. За деякий час до її квартири підійшов невідомий чоловік, одягнений в чорну куртку з капюшоном. Пенсіонерка передала йому п'ять тисяч євро.

Через два дні до неї зателефонував син, який перебуває за кордоном. Під час розмови з'ясувалось, що жінка стала жертвою шахрая.

Правоохоронці встановлюють обставини шахрайства та особу зловмисника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...