Став на сторону терористів: Актор Панкратов-Чорний повністю повторив всі пропагандистські штампи про "бандерівців", "фашистів", "рабів" і "хлопчиків" (відео)

Радянський і російський актор Олександр Панкратов-Чорний приїхав до окупованого Донбасу, де в п'єсі виступив для жителів і терористів "ЛНР" і "ДНР" і поділився своїм баченням того, що відбувається в Україні.

Актор Олександр Панкратов-Чорний

Знаменитий радянський і російський актор Олександр Панкратов-Чорний приїхав до окупованого Донбасу, де в п'єсі виступив для жителів і терористів "ЛНР" і "ДНР".

Також артист поділився своїм баченням того, що відбувається в Україні.

"Те, що нам показували по телебаченню - це тільки шматочки подій. Але коли я побачив на власні очі всю трагічність ситуації на Донбасі, то це справило на мене колосальне враження". - сказав артист.

Він повністю повторив всі пропагандистські штампи про "бандерівців", "фашистів", "рабів" і "хлопчиків".

"Люди гинуть, борючись за свою честь. Навіть діти брали участь у бойових діях. Жінка в Донецьку стала командиром батальйону... У мене в Києві друзі-артисти вночі приходять, бояться, а раптом побачать. Залякані люди! У мене пилку в аеропорту для нігтів відібрали! "Вам дозволено, москалям, а нам - ні!". Образливо, грубіянять! Бандерівці й 20 років пропаганди триватимуть довго, вони не заспокояться! Вони виходять з факелами, вони не хочуть працювати, хочуть мати рабів, за рахунок яких жити", - заявив він.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...