"Стена с Мексикой" приказала долго жить: Цацки Трампа потихоньку сворачиваются", - Олексій Нестеренко

Залишається скасування "Обамакеар", але цей проект перетворюється до циркову клоунаду, за яку не хоче голосувати навіть республіканська більшість у Конгресі й Сенаті.

Будівництво стіни з Мексикою було передвиборною обіцянкою Трампа. Фото: ВВС.

Ось вже і зі стіною між США і Мексикою настає ясність. "Ми не станемо будувати стіну там, де в цьому немає необхідності" - заявив секретар внутрішньої безпеки Джон Келлі. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці блогер Олексій Нестеренко, передають Патріоти України і цитують далі:

"При этом все знают, что граница между США и Мексикой и так сегодня оборудована серьезными заградительными сооружениями по последнему слову техники.

В общем, стена тоже отпала. Ну не отпала, а сварганят кусок для картинки, и отчитаются.

Остается отмена "Обамакеар", но этот проект превращается к цирковую клоунаду, за которую не хочет голосовать даже республиканское большинство в Конгрессе и Сенате.

В общем, сворачивают потихоньку цацки Трампа и берутся за реальную политику".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...