Столичні водолази врятували 4 чоловіків, які пливли на відірваній крижині Дніпром (фото, відео)

Водолази-рятувальники Київського гарнізону врятували на кризі 4-х рибалок, ще 50-м допомогли вибратись на берег

Столичні водолази врятували 4 чоловіків, які пливли на відірваній крижині Дніпром, та допомогли дістатися на берег ще 50-ти рибалкам, які перебували на нерухомому льоду.

Про це повідомила керівник прес-служби Головного управління ДСНС у Києві Світлана Водолага.

к повідомляє ДСНС у facebook, лід разом з рибалками відірвався від берега в районі Південного мосту близько 13:00 18 січня:

18 січня, о 12:45 до Служби порятунку Києва надійшло повідомлення, що на річці Дніпро в районі Південного мосту на відірваній від берега крижині знаходиться близько 50 рибалок.

До місця виклику було направлено водолазно-рятувальне відділення ГУ ДСНС України у м. Києві. На момент прибуття рятувальників було встановлено, що на річці Дніпро навпроти дачних ділянок житлового масиву Осокорки, на відстані близько 300 метрів від берегу, на кризі перебуває 4 рибалки, а біля берегової лінії - близько 50 рибалок.

О 13:53 підрозділами ДСНС за допомогою 2-х надувних човнів з криги врятовано 4-х рибалок та надано допомогу близько 50 особам по виведенню їх на берег. Загиблих та постраждалих немає, від медичної допомоги чоловіки відмовились. 15 рибалок залишилися на кризі берегової лінії. Тож рятувальники провели з ними роз’яснювальну роботу щодо безпеки перебування на льоду під час зимової рибалки.

Шановні громадяни! Будьте обережні на кризі, не ризикуйте власним життям. Адже часом це може стати причиною трагічних наслідків. Дотримуйтесь правил безпеки і в разі нещасного випадку негайно телефонуйте за номером «101».

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...