Столичний водій маршрутки відмовився везти бійця АТО (відео)

Декілька пасажирів підтримали нахабу

.У Києві водій маршрутки образив і відмовився везти бійця АТО, що пред'явив посвідчення учасника бойових дій. Про цю історію в Facebook розповів користувач Сергій Київський і попросив зробити максимальний репост, інформують Патріоти України.

"Прошу зробити максимальний репост. Водій маршрутки № 805 Київ, яка направляється в Вишневе. Це бидло коли побачив посвідчення УБС початок істерія в прямому сенсі цього слова, підбурювати і шантажувати пасажирів, що нікуди не поїде. Що у його дітей забирають шматок хліба. Остання точка, це його слова незрозумілою мовою "краще б тебе там убив". Відео додається. Найстрашніше, що кілька пасажирів які почали захищати його. І це відбувається не на Донбасі, а в Києві ", - написав Сергій.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...