Столиця потопає в злочинності

Глава Нацполіціі Києва озвучив страшну минулорічну статистику

Глава Нацполіціі Києва Андрій Крищенко повідомив про значне зростання злочинності в столиці в 2016 році. Про це Крищенко розповів в інтерв'ю «112 Україна», повідомляють Патріоти України.

«В минулому році було скоєно 253 злочини на 10 тисяч населення, за 2015 рік було 227 злочинів, за 2014 році - 188 злочинів і в 2013 році - 158 злочинів на 10 тисяч населення», - повідомив він.

Глава київської Нацполіціі повідомив, що в цілому за 2016год злочинність в столиці зросла на 16%.

«Ми бачимо, що злочинність зростала, в минулому році зростання було досить серйозним, на 16% збільшилася кількість злочинів - з 63 тис до 73 тис. Збільшилася більш ніж на 20% і кількість звернень громадян. Всього від громадян надійшло 904 тисячі звернень, але вони не всі були за кримінальними статтями », - додав Крищенко.

В Організації з безпеки і співпраці України стурбовані ситуацією в Україні з безпекою для журналістів. Зокрема там повідомили, що в Україні продовжують фіксуватися випадки нападу на журналістів.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...