"Страна пережила блокаду Ленинграда, послевоенный голод, но на уничтожение "санкционных" продуктов потратят 5 млрд рублей из бюджета" - Рабінович

У російському бюджеті витрати на оборону і силовиків наближаються до 50%, чого не зможе витримати жоден бюджет жодної країни світу в середньостроковій перспективі, пояснив фінансист.

Ілюстрація:Facebook

Хоча діра в бюджеті Росії зростає зі швидкістю 500 млрд рублів в місяць, в бюджеті РФ 2016 року на знищення "санкційних" продуктів харчування передбачено 5 млрд руб ($80 млн). Про це написав у Facebook російський фінансист і блогер Слава Рабінович, зазначають Патріоти України.

"Конфискованы пенсионные накопления граждан за несколько лет, не индексируются пенсии по существующим выплатам, срезаются и так нищенские затраты бюджета на образование, здравоохранение и другие социальные нужды, но на уничтожение "санкционных" продуктов питания в бюджете предусмотрено пять миллиардов рублей", - підкреслив він .

Фінансист зазначив, що Росія також витрачає величезні кошти на оборону і силові структури.

"В российском бюджете затраты на т.н. "оборону" и силовиков приближаются к 50%, чего не сможет выдержать ни один бюджет ни одной страны мира в среднесрочной перспективе, без настоящих экономических и социальных катаклизмов, и при этом на уничтожение "санкционных" продуктов питания в бюджете предусмотрено пять миллиардов рублей", - заявив він.

Рабинович для порівняння навів приклад річного бюджету міста Барнаула за 2016 рік, який менше 9 млрд руб і має дефіцит бюджету - 400 млн рублів.

"Страна, в своей недавней истории, пережила страшнейшие революции и войны, не один Голодомор, блокаду Ленинграда, послевоенный голод… но на уничтожение "санкционных" продуктов питания предусматривает потратить пять миллиардов рублей из бюджета, который состоит из собранных у российского народонаселения налогов. "Бывали хуже времена, но не было подлей", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...