Страшенний ураган "Отто" обрушився на країни Центральної Америки - Нікарагуа, Коста-Ріка і Сальвадор

Сила вітру в районі негоди сягає 170 кілометрів на годину. Є побоювання, що в цьому регіоні можливі повені, викликані зливами.

Ураган "Отто"Сила вітру в районі негоди сягає 170 кілометрів на годину. Є побоювання, що в цьому регіоні можливі повені, викликані зливами. Про це повідомляє ВВС.

Влада Нікарагуа навіть оголосили про введення надзвичайного стану в країні у зв'язку ураганом і стався в Тихому океані землетрусом магнітудою 7,2. Після землетрусу було оголошено попередження про можливе цунамі, але потім скасовано.

Тим не менше, влада повідомили про обвал, що стався на півдні країни. У Коста-Ріці також було оголошено надзвичайний стан, кілька тисяч жителів прибережних районів змушені були покинути свої будинки.

Зараз ураган продовжує рухатися на захід і, як очікується, протягом доби сила вітру буде слабшати. Повідомлення про потерпілих і руйнування поки не надходили.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....