Страшна смерть: На Львівщині маленька дитина загинула через цукерки

У Львівській області дворічний малюк на очах у родичів подавився карамельною цукеркою, що відразу призвело до смертельного результату.

"До поліції надійшло повідомлення від фельдшера, що до приїзду швидкої помер хлопчик. Попередній діагноз: удушення цукеркою", – повідомляє львівська поліція.

Як виявилося, дитина разом з бабусею – 48-річною мешканкою одного із сіл Буського району, гостювала у родичів. 17 січня, близько 16:45, граючи в кімнаті з дітьми, малюк задихнувся, відправивши до рота карамельку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють обставини смерті дитини, призначено низку експертиз.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...