Стрілянина під час виступу Оланда у Франції: двоє поранених (відео)

Поліцейський снайпер випадково вистрілив під час виступу президента Франції Франсуа Олланда. Паніки не було.

Про це повідомляє The Associated Press.

В результаті стрілянини двоє людей отримали легкі поранення.

Інцидент стався під час відкриття нової ділянки залізниці в місті Вільоньон на заході Франції. Олланд саме виголошував промову, коли пролунав постріл. Він перервав промову на кілька секунд, але паніки ніякої не було, повідомляє ВВС.

"Я сподіваюся, що нічого серйозного. Думаю, що ні", - сказав президент Франції, після чого продовжив виступ.

Читайте також: СБівці затримали снайперку терористичної "ДНР", яка пройшла спеціальне тренування в Росії

Місцеві ЗМІ пишуть, що поранення отримали метрдотель місцевого готелю і працівник залізничної компанії. Вони були поранені в ноги, їхньому життю нічого не загрожує.

За попередньою інформацією, постріл стався через те, що у снайпера на зброї був знятий запобіжник. Стрілець був розташований на даху в 100 метрах від намету, де відбувалася церемонія відкриття.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...