Стрілянина у столиці: поранені двоє людей

Все почалося зі словесної перепалки

У Деснянському районі Києва в результаті стрілянини в кафе поранено двох осіб. Про це повідомляє УНІАН, інформують Патріоти України.

Як повідомили правоохоронці, конфлікт виник на Лісовому масиві в кафе, де все почалося зі словесної перепалки між двома групами відвідувачів, після чого одні з учасників конфлікту застосували вогнепальну зброю, поранивши двох чоловік.

Стріляли, зникли з місця події і зараз розшукуються правоохоронними органами. Свідки повідомили, що невідомі залишили місце інциденту на автомобілі з донецькими номерами.

У поліції зазначили, що вирішується питання про кваліфікацію злочину за відповідною статтею Кримінального кодексу.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...