Стрілянина в аєропорту Флориди: є загиблі та поранені

У США в аеропорту Форт-Лодердейл у Флориді надвечір п'ятниці, 6 січня, невідомий відкрив стрілянину. Наразі відомо про загибель п'яти осіб, ще восьмеро отримали поранення. Про це повідомляє SkyNews

Твітер Sky News Newsdesk "U.S. officials have confirmed five people have been killed and eight injured after a shooting at Fort Lauderdale Airport in Florida"

"Американські чиновники підтвердили, що п'ять осіб загинули і вісім отримали поранення після стрілянини в аеропорту Форт-Лодердейл у Флориді", – йдеться у повідомленні американського каналу у Twitter. За повідомленням CNBC із посиланням на офіс шерифа округу Бровард, винуватця трагедії вже затримали – стрілок залишився неушкодженим, його допитують.

Наразі є інформація, що нападник був пасажиром канадського рейсу та провіз пістолет у багажі. Втім, посольство Канади заявило, що підозрюваний прибув не з Канади і не був на рейсі Air Canada. За їх даними, він вилетів з Анкоріджа на Алясці.

За інформацією видання DW, стрілком є 25-річний чоловік на ім'я Естебан Сантьяго – принаймні документи з цим іменем були знайдені при ньому. За словами колишнього секретаря Білого дому Арі Флейшера, який опинився в момент інциденту в аеропорту, серед пасажирів почалася паніка, яку, однак, швидко вдалося припинити.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...