Стрілянина в Княжичах: З'явились нові подробиці про сигналізацію

Перед приїздом правоохоронців, на місце події в Княжичі 4 грудня 2016 року, в будинку №22 безпричинно кілька разів спрацьовувала сигналізація.

Стрілянина в Княжичах. Фото rian.com.uaПро це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Хозяйка дома и ее соседи рассказывали, что накануне трагедии сигнализация в доме №22 беспричинно срабатывала несколько раз. Но по нашим данным, было другое: сигнализация несколько раз теряла связь с пультом в дежурной части. Такое могло произойти из-за внешнего воздействия на устройство, может быть, кто-то использовал глушилки сигнала. Но оборудования, которое глушит сигнал, не может быть на руках у рядовой банды", - розповіло джерело.

Інформацію про те, що сигналізація дійсно втрачала зв'язок з пультом, не спростувала і господиня будинку в Княжичах Тамара Данішевська. За її словами, це могло статися через відключення в селі електроенергії.

Але фахівці стверджують, що навіть якщо виникають перебої з електрикою, сигналізація може ще добу працювати на акумуляторі.

Виданню вдалося з'ясувати, що в той період тривалих відключень світла (більш, ніж на добу) не було.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...