Стислий аналіз конфлікту Авакова з Саакашвілі, і що далі буде

Цілком імовірно, що президент "замне" конфлікт, тому серйозних наслідків він не матиме.

Ілюстрація:nv.uaКонфлікт "Аваков-Саакашвілі". Відкидаємо всі емоції і концентруємося на фактах. Про це пише у своєму Facebook журналіст Дмитро Вовнянко, повідомляють Патріоти України.

1. Аваков дав зрозуміти, що про переговори, які веде Саакашвілі, знає практично все. Що й не дивно. З його можливостями він мусить знати, і що зараз читає Саакашвілі, і з ким спить Саакашвілі, і в який спосіб полюбляє це робити.

2. Саакашвілі зажадав, аби був опублікований відеозапис. Перепрошую – він не заявив, що слова Авакова – брехня. Даруйте – він намагається тиснути на емоції, лишаючи питання Авакова за лаштунками.

3. Схоже на те що у "великому торгу", який відбувається на верхах, – черговий спалах протистояння (що саме є предметом торгу можна припускати, але не можна стверджувати; я, наприклад, вважаю що судова реформа), Аваков-Яценюк пішли в контрнаступ, використовуючи оперативну інформацію про сумнівні переговори Міхо з російським бізесом (в тому, що він може їх вести, після появи в його оточенні Марії Гайдар, можна не сумніватися).

Висновок – ніяких серйозних наслідків рівня відставок конфлікт не матиме. Президент його замне. З одного боку – за Саакашвілі потужний вплив Заходу.

З іншого – питання лишається відкритим. Про що балакали очільник Одещини із представниками "Уралхіму"? Коротше, будемо спостерігати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...