Субсідії українцям можуть виплатити із запізненням

70% одержувачів субсидій вже оформили допомогу на новий період, в тому числі розрахований розмір субсидії на літо. Про це повідомляє прес-служба Кабміну. Кіровоградська, Полтавська і Миколаївська області опрацювали майже 90% субсидійних справ.

«Чернівецькій, Київській та Одеській областям та їх обласним центрам слід прискорити процес перепризначення субсидій і повідомити населенню про розмір допомоги», - відзначають в уряді. У Кабміні пояснюють, що процес перепризначення субсидій на новий період в деяких областях затягується через відсутність у місцевих органів самоврядування реєстрів про склад офіційно зареєстрованих членів сім'ї одержувачів допомоги, передають Патріоти України.

«Людям, які мають право на допомогу держави в оплаті комунальних послуг, не варто хвилюватися. Субсидія обов'язково буде оформлена та нарахована заднім числом за травень і червень. Якщо субсідіанту невідомо про нарахування субсидії та в платіжці відповідної інформації не відображено, рекомендується платити обов'язковий платіж такий же, як в квітні-травні цього року», - радять в Кабміні.

У той же час, сім'ям, у яких є накопичена за минулі роки заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг, Кабмін рекомендує погасити її або оформити договір реструктуризації боргу. Уточнюється, що від цього також залежить процес перепризначення субсидій на новий період.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...