Судова "реформа" в дії: У ВККС прийняли скандальне рішення щодо претендентів у Верховний суд

Суддям Вовку і Бершову дозволили претендувати на відповідальні посади.

Вища кваліфікаційна комісія суддів. Ілюстрація:http://www.yurfact.com.ua/

Вища кваліфікаційна комісія суддів дала можливість суддям Павлу Вовку і Геннадію Бершову претендувати на посаду судді Верховного суду, відхиливши висновок Громадської ради доброчесності. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив юрист Роман Маселко, зазначають Патріоти України.

"Колегія відкинула висновок ГРД і дала можливість Вовку йти далі. Щоб стати суддею Верховного суду йому треба набрати 11 голосів членів ВККС", - підкреслив Маселко.

Він обурився рішенню ВККС щодо претендента до Верховного суду Геннадія Бершова.

"Ви маєте всі шанси стати суддею ВС, якщо: ваша мати-пенсіонерка, яка все життя була робітником, купує Land Cruiser 2013 р. в. і дає вам в користування, в 2013 році купили квартиру 50 кв. м в Гурзуфі за 149 000 грн . і квартиру в центрі Харкова (50 кв. м) за 300 000 грн (хороші ціни, правда?), побудували добротний будинок, але не декларуєте його, тому що це незавершене будівництво", - написав Маселко.

Він додав, що на думку адміністративної колегії ВККС все це є прикладом ідеальних дій і саме такими мають бути нові судді Верховного суду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...