"Сухарі в мішок і йти до в'язниці" - Саакашвілі порадив Хомутинніку, чим тому краще зайнятися

Скандал між двома політиками розгорівся після того, як колишній голова Одещини нагадав про "курирування" Хомутинніком потоків контрабанди на Одеській митниці.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:Україна молода

Колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі рекомендував своєму опонентові, нардепу, який раніше входив до "Партії регіонів", мільйонерові і підприємцю Віталію Хомутинніку не з'ясовувати стосунки в публічній площині, а йти до в'язниці через корупцію. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Так, мабуть, мені все здалося, а Хомутиннік заробив на приватний літак за 60 млн доларів і яхту непосильною працею, вкалуючи на заводі і в полі. Бариги самі мандат ніколи не складуть, але мандати у них забере народ України, а разом з мандатом забере і літаки, і яхти, і все награбоване. Хомутинніку немандат складати потрібно, а сухарі в мішок і йти до в'язниці" - наголосив екс-голова Одещини.

Скандал між двома політиками розгорівся після того, як колишній губернатор нагадав про "курирування" Хомутинніком потоків контрабанди на Одеській митниці. У відповідь колишній "регіонал" заявив про готовність скласти мандат, якщо ці факти підтвердяться. І тут же додав, що ще нікому не вдалося довести цей факт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...