"Сухомлин входить до складу злочинного угруповання разом з Яценюком, Аваковим і першим заступником генпрокурора Сторожуком", - журналіст виправив помилку Луценка

За часів Януковича Сухомлин був відсторонений від посади заступника міністра в березні 2011 року, а невдовзі взагалі звільнений, як тільки виявилось, що він погодив закупівлю харчових продуктів Міністерством оборони без проведення конкурсу.

Олександр Сухомлин. Фото: www.pravda.com.ua.

"Генеральний прокурор України заявив на брифінгу, що затримано «члена злочинної організації В. Януковича» - колишнього заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Олександра Сухомлина. Очевидно, Юрій Віталійович від хвилювання обмовився й неправильно назвав прізвище керівника злочинної організації, до складу якої входив Сухомлин", - написав Володимир Бойко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Насправді його звати не Янукович, а Яценюк. Оскільки на посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Сухомлин був призначений в результаті, так би мовити, «революції гідності» розпорядженням Кабінету Міністрі України від 1 жовтня 2014 р. № 901-р по квоті «Народного Фронту». Тож якщо Сухомлин і входить до складу якогось злочинного угруповання, то разом з Яценюком, Аваковим і нинішнім першим заступником генерального прокурора України Сторожуком.

Що ж стосується Януковича, то за часи його президентства Сухомлин, навпаки, був миттєво відсторонений від посади заступника міністра в березні 2011 року, а невдовзі взагалі звільнений, як тільки виявилось, що він погодив закупівлю харчових продуктів Міністерством оборони без проведення конкурсу.

Я вже не кажу про те, що Сухомлин, будучи головою Аукціонного комітету з продажу нафти, газового конденсату, скрапленого газу та вугілля, не міг у 2012 році «систематично вживати заходи до усунення конкуренції на спеціалізованих аукціонах з продажу скрапленого газу» без відома тодішнього міністра економічного розвитку й торгівлі України Петра Олексійовича Порошенка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.