Сутички між бойовиками на Донбасі: Іноземці-кримінальники знущаються над росіянами

Російськомовні окупанти повстають проти того, що їх змушують "служити" разом з небезпечними "чужинцями".

Командування бойовиків "ЛНР" компенсує недолік особового складу іноземцями. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Нежелание гражданами России проходить военную службу в соединениях и воинских частях 2 АК (Луганск) ВС РФ и уклонения от мобилизации местного населения заставляет русское командование компенсировать недостаток личного состава за счет иностранцев, которые ранее привлекались к уголовной ответственности. При совместном несении службы иностранцы пытаются воспользоваться "незнанием языка" для уклонения от выполнения боевых задач и заставляют выполнять тяжелую хозяйственную работу этнических русских и украинцев", - йдеться у повідомленні.

Так, за інформацією розвідки, 20 грудня на передовій позиції 6 окремого механізованого полку (Кадиївка) 2 АК ВС РФ між військовослужбовцями сталася сутичка на основі національної неприязні. "Русскоязычная часть военнослужащих подразделения разоружила и блокировала выход из помещения группе иностранцев. Командованию полка было направлено обращение о недоверии к задержанным и нежелание проходить с ними совместную службу", - пояснили у відомстві.

Опублікував: Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...