Суворий російський піп перевозить дитину у багажнику авто (відео)

​​У мережі опублікували відеозапис, на якому видно, як священик у Верхній Пижмі (Росія) садить дитину в багажник машини.

За даним фактом СК РФ по Свердловській області почав перевірку, повідомляють Патріоти України. «Перевіряється, чи мав місце факт перевезення дитини в багажному відділенні автомашини», - заявили в СК. Також провести перевірку пообіцяли в місцевому ГИБДД.

Відеозапис, зняту біля магазину у Верхній Пижмі, 3 серпня опублікував сайт E1.ru. На відео чоловік в рясі садить в машину дитини і потім сідає за кермо. Автор ролика розповів, що бачив, як машина під'їхала до будівлі - тоді дитину, відповідно, дістали з багажника. Зняти цей момент на відео він не встиг.

4 серпня з сайтом E1.RU зв'язалася дружина священика. Вона розповіла, що насправді дитина тільки залізла у машину через багажник, а їхала, як і належить, в дитячому кріслі і пристебнутою.

«После просмотра видеороликов показательных выступлений солдат ВДВ сын захотел попробовать себя в роли маленького десантника. <…> Поэтому сын решил преодолеть маленькое препятствие в виде спинки заднего сиденья», — рассказала она.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...