Сваіх... брасаєм: У бойовиків на Донбасі серйозні проблеми

Російське командування дозволило не звільняти бойовиків навіть за грубі порушення умов контракту.

Російське командування дозволило не звільняти бойовиків навіть за грубі порушення умов контракту.

Про це повідомляє прес-служба української розвідки в Facebook.

До таких заходів вдалося командування через недокомплект підрозділів бойовиків на Донбасі. При цьому багато солдатів також відмовляються продовжувати контракти.

Наприклад, в окремих підрозділах 2-ї луганської окремої мотострілкової бригади набір військовослужбовців здійснюється без проходження ними належного медичного огляду. Крім того, в частинах є випадки грубого порушення військової дисципліни, коли солдати залишали передові позиції.

"21 січня цього року семеро військовослужбовців зі складу 7-ї окремої мотострілкової бригади (Брянка) не прибули до місць несення служби (виконання завдань) і оголошені в розшук", - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...