"Свята для особливої публіки": Затримано киянина, який організовував нарковечірки по всій Україні (відео)

На шляху до місця вечірки правоохоронці перехопили мікроавтобус, у якому знаходилися молоді люди у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції повідомляють про затримання групи осіб причетних до збуту наркотиків.

Отримавши оперативну операцію щодо проведення нарковечірок у різних регіонах України, працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками СБУ затримали чотирьох осіб, причетних до збуту наркотиків. Під час відпрацювання інформації на виїзді зі столиці правоохоронці зупинили "Мерседес", у салоні якого виявили марихуану, екстазі та амфетамін.

Встановлено, що організатор – раніше судимий 26-річний киянин, створив групи у соціальних мережах, які спеціалізувалися на організації нарковечірок на території всієї України. Після переказу грошей на банківський рахунок спільноти зловмисник винаймав елітне житло, замовляв алкоголь та, імовірно, збував там наркотики і психотропні речовини. У правоохоронців є всі підстави вважати, що, крім нього, збутом заборонених речовин можуть займатися двоє чоловіків, 1994 та 1986 років народження, та жінка, 1996 року народження. У них працівники поліції вилучили 30 грамів марихуани, 50 грамів амфетаміну та 8 таблеток екстазі.

Усі учасники збиралися у центрі Києва, після чого їх завозили в орендовані для зустрічей маєтки. На шляху до місця вечірки правоохоронці перехопили мікроавтобус, у якому перебували молоді люди у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...