Світовий бренд зняв зворушливу рекламу у київському метро (відео)

​Французький бренд Lacoste вибрав київське метро для фінальної частини ролика.

Фото від u-news.com.uaВідома французька компанія Lacoste, яка займається виробництвом одягу, аксесуарів і парфумів відео для своєї нової рекламної кампані зняла на станції столичного метрополітену «Видубичі». Про це розповідають Патріоти України, з посиланням на режисера візуальних ефектів Стефана Аллендера.

Аллендер зазначив, що саме відео розділили на чотири частини. Так, першу станцію тридцятих років, де герої їхали в старовинному поїзді знімали в столиці Угорщини Будапешті. Другу частину, в якій показані інтер'єри поїздів знімали всередині музею-поїзда в Будапешті. Третьою стала студія для стрибків між поїздами і біг на даху, а четверта - це київська станція метро «Видубичі».

Крім цього, режисер розповів, що на зйомки відео витратили дев'ять днів. Шість днів знімали в Будапешті, два дня на півдні Франції, а останній знімальний день проходив в Києві.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...