Свого не упустить, ще й "інтенсивна праця": Наталія Корчак і нині отримує більше, ніж її керівник, новий голова НАЗК

Корчак у квітні отримала 117 тис. грн. на оздоровлення.

Наталія Корчак у квітні отримала 117 тис. грн. на оздоровлення. Фото: file.liga.net

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Мангул за квітень отримав 119,9 тис. грн. зарплати, у той час як колишній очільник відомства Наталя Корчак - 201,3 тис. грн., повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українські новини"

Зазначається, що оклад Мангула становив 44,7 тис. грн, надбавка за вислугу років - 21,4 тис. грн, надбавка за інтенсивність праці - 44,7 тис. грн, 6,7 тис. грн - надбавка за роботу, що передбачає доступ до державної таємниці, а 2,4 тис. грн - перерахунок зарплати за березень.

Колишній голова, а зараз член агентства Корчак отримала 25,3 тис. грн окладу, 12,7 тис. грн надбавки за вислугу років і 25,3 тис. грн за інтенсивність праці. Крім того, Корчак отримала 117,1 тис. грн матеріальної допомоги на оздоровлення. 19,8 тис. грн склала оплата за період відпустки, а 3,8 тис. грн - надбавка за роботу, що передбачає доступ до державної таємниці.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...