Своїм рішенням Макрон може легко поховати НАТО, – військовий експерт

Якщо сьогодні Еммануель Макрон скаже, що Франція не готова збільшувати витрати на оборону, то може зробити такий же крок, який зробив Де Голль – виведе країну з Альянсу.

Еммануель Макрон. Фото: ВВС.

Сьогодні в Брюсселі почав свою роботу саміт глав держав і урядів країн-учасниць НАТО. Цей саміт – перший політичний іспит для президента США Дональда Трампа. Якщо він його витримає і змусить європейських партнерів по НАТО збільшити військові витрати, тобто покаже себе, як світовий лідер, то нам слід очікувати позитивних зрушень в плані вирішення конфлікту на Донбасі. Тобто на Росію буде посилено тиск, причому не просто окремої країни, а блоку НАТО. І це дуже серйозно. Таку думку в ефірі «Громадського радіо» висказав військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

«Якщо Трамп провалить цей іспит, то ми будемо продовжувати бовтатися між небом і землею, буде знову невизначеність та очікування, що нас почують», – зазначив Олег Жданов.

Він зауважив, що зустріч Дональда Трампа і Еммануеля Макрона Білий дім анонсував в перший день роботи Макрона на посаді президента Франції. Макрон – це фінансист, він був головним бухгалтером сімейства Ротшильдів, тобто він дуже добре розбирається в фінансах. І якщо сьогодні Макрон скаже, що Франція не готова збільшувати витрати на оборону, то може зробити такий же крок, який зробив Де Голль – виведе країну з Альянсу. І це буде прецедент розвалу НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...