Сволота навіть у ставленні до рідні: Донька Путіна розповіла про свого татуся

​Ольга Литвиненко - дочка друга глави РФ Володимира Путіна Володимира Литвиненка, ректора Санкт-Петербурзького Гірничого університету, була позбавлена ​​батьком своєї дочки і змушена ховатися за кордоном.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Теперішній час".

Її батько був науковим керівником Путіна, а також є співвласником компанії "Фосагро". Сьогодні Володимир Литвиненко займає 122-е місце в списку Форбс, його статок оцінюється у 850 мільйонів доларів.

У 2010 році Ольга, будучи депутатом Законодавчих зборів Санкт-Петербурга, народила другу дитину - сина Мішу. Поки вона була в пологовому будинку, за її першою донькою Естер-Марією доглядали бабуся з дідусем. Батько Ольги навіть був присутній на тих пологах. Але коли вона повернулася додому, батьки відмовилися віддавати їй Естер. "Народиш ще, а це тепер буде наша дочка".

"Так, Естер називає мою маму, свою бабусю - мамою, а тата, відповідно, дідуся - татом", - розповіла Ольга.

Спершу вона намагалася судитися із впливовим батьком, шукати допомоги у своїх покровителів, проте безуспішно. В результаті їй довелося покинути країну.

"Я поїхала. Це було моментальне рішення, коли до одного з моїх помічників прийшли з першим обшуком... У мене був чотиримісячний син, я його зібрала, і ми буквально поїхали протягом двох годин. Нас протримали на кордоні на морозі, бо тато подзвонив, організував... Почнемо з того, що мені ще паспорт дуже довго на дитину не видавали. Допоміг мій статус депутата, інакше б я дуже довго отримувала свій паспорт. Було страшно", - розповідає жінка.

У розпал конфлікту між дочкою і батьком на всіх помічників Ольги Литвиненко раптово завели кримінальні справи, формально ніяк не пов'язані одна з одною. Шахрайство, підробка документів, замах на представників влади - всі, хто працював з Ольгою, отримали різні терміни.

У Росії Ольга офіційно вважається викраденою: за версією Слідчого комітету, її місцезнаходження визначити не вдається. Тому її дочка Естер-Марія офіційно усиновлена бабусею і дідусем. Зараз усі активи, квартири Ольги в Росії заарештовані.

Одного разу до Польщі, куди Ольга Литвиненко втекла з Росії в 2010 році, навіть приїжджав слідчий з Росії. Ольга разом із польськими журналістами зустрічала його в аеропорту, показувала паспорт, але справа про її зникнення так і не була припинена.

Повернутися до Петербурга найближчим часом вона не розраховує. Хоча після декількох років у затишші вирішила піти в політику. І на зло батькові долучилася до партії Михайла Ходорковського "Відкрита Росія".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...