"Сибір просто візьме і відвалиться. Розпад - це завжди підсумок імперських претензій країн" - Фейгін

За Уралом проживає 15 мільйонів людей, які постійно намагаються виїхати звідти, і ці території заповнює стороннє населення, наголосив адвокат.

Марк Фейгін. Фото:RussiaRu.net

Імперські претензії Росії загрожують обернутися розвалом держави. Таку думку Обозревателю висловив російський адвокат Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Закінчиться це погано для самої Росії. Всі ці імперські плани призведуть до розпаду держави", - сказав він, маючи на увазі агресивну політику Кремля, в тому числі по відношенню до України.

За оцінками адвоката, "в результаті агресивної політики Росія може втратити свої території". "Розпад - це завжди підсумок імперських претензій країн. Це показує досвід розпаду колоніальних імперій1960-х років".

Зокрема, він допустив, що "Сибір просто візьме і відвалиться".

У цьому контексті Фейгін зауважив: одночасно з анексією Криму має місце серйозна проблема сходу РФ. "За Уралом проживає 15 мільйонів людей, які постійно намагаються виїхати звідти, і ці території заповнює стороннє населення", - констатував він.

"Відвалювання" Сибіру можливо "в масштабах десятиліть - це дуже реально", - спрогнозував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...