Сигнал від Луценка: Найєм розповів, що криється за обшуками Генпрокуратури в НАБУ

У ситуації, коли антикорупційному бюро не дають власних можливостей для оперативної роботи, а вся політична система чинить опір створенню антикорупційного суду, цей обшук - це запрошення до компромісу і конформізму.

Ілюстрація:www.unian.ua

"Обыск в НАБУ – это звено в системной атаке на единственный правоохранительный орган в стране, который не зависит от политиков и по факту является белой вороной правоохранительной системы." Про це пише нардеп Мустафа Найєм на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Только два дня назад мы это обсуждали с коллегами из антикоррупционного бюро и готовились к большой компании, которую будут разворачивать против НАБУ уже этой осенью.

Абсурд обысков в НАБУ состоит в том, что традиционно на протяжении четверти столетия и до сегодняшнего дня незаконную прослушку, как правило, организовывают сотрудники Генеральной прокуратуры и Службы безопасности. Но за годы работы журналистом я не помню обысков в ГПУ, СБУ или МВД.

В ситуации, когда антикоррупционному бюро не дают собственных возможностей для оперативной работы, а вся политическая система сопротивляется созданию антикоррупционного суда, этот обыск – это приглашение к компромиссу и конформизму.

Это очевидная попытка приструнить и дать понять, кто в доме хозяин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 10:03

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. Проце...

Після провалу на диво вчасно завітала смерть: Колишній російський військовий і його дружина-киянка організовували в Європі диверсії під керівництвом ГРУ, - The Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 9:32

Колишній російський військовий Микола Шапошников і його дружина Олена, родом з Києва, допомагали Головному розвідувальному управлінню Росії організовувати диверсії в Європі, ділиться даними розслідування The Insider . Шапошникови - громадяни Чехії, я...