Силует швидко розчинявся у повітрі: Канадська туристка в Британії зняла на фото привид солдата

Автор світлини переконана, що зафіксувала вихідця з потойбічного світу.

Привид солдата. Фото: donpress

На відомому (рясно «населеному привидами») Кладовищі Святого Якова в англійському Ліверпулі зафіксована загадкова фігура, яка летить над могилою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Donpress.

Автор знімка переконана, що їй вдалося сфотографувати дух солдата середини 17-го століття, який матеріалізувався на місці свого вічного спочинку. Так, канадська мандрівниця Луїза Фарелл розповідає, що кілька днів тому вирушила на цвинтар в темний час доби з іншими туристами в ході так званого «примарного туру». Жінка навіть не підозрювала, що їй пощастить доторкнутися в ту ніч до чогось потойбічного.

Глянувши на кадр, можна побачити антропоморфний силует, який піднімається над надгробним каменем. За словами Фарелл, це виходець з іншого світу, одягнений в обладунки, що використовувалися європейськими солдатами в 17-м столітті.

Кіт Брейтуейт, що організовує щомісячні «примарні тури» по місту з 2002 року, ознайомився зі зробленими Луїзою фото і зробив висновок, що це один з найбільш вражаючих матеріалів, отриманих його екскурсантами. На його думку, мова йде про фантом військового, який загинув в 1644 році, коли Руперт Пфальцский взяв в облогу Ліверпуль разом з 10 тисячами своїх солдат.

У той же час, Луїза зазначає: «Це була моя перша вилазка з Кітом. Я була дуже схвильована, хоча і не вірила, що мені вдасться побачити що-небудь надприродне на Цвинтарі Святого Якова, тим більше сфотографувати це. Те, що сталося там, перевершило всі мої очікування».

Вона уточнила: «Спершу я помітила над могилою чиєсь невиразне обличчя, потім зрозуміла, що над надгробком ширяє людина. Я дістала свій мобільний і зняла таємничого незнайомця. Після цього він повільно розчинився в повітрі. Ніхто, крім мене, не бачив привид солдата, але, на щастя, він добре закарбувався на фото».

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...