Синоптики розповіли, якої погоди чекати українцям у квітні

Місяць буде прохолоднішим ніж зазвичай.

Ілюстрація. Фото: Днепр Час

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, яку погоду чекати українцям у квітні 2018 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

За словами Горбаня, після Великодня на території країни трохи похолодає. Дощів в цьому місяці буде мало, а середня денна температура буде +18 градусів. "Але вдень температура буде доходити до 18 градусів тепла. Це радує. Дощів стане менше. Вони будуть короткочасними. В кінці місяця потеплішає до 24 градусів", - розповів Леонід Горбань.

Горбань повідомляє, що не варто поки розслаблятися, тому що земля ще не прогрілася. "Паводки, які ми спостерігаємо в ряді регіонів, покрили грунт. А під водою - лід. Чернігівщина і північ Луганщини ще зі снігом. В народі кажуть так: найвдаліша посадка картоплі, коли кропива росте на чверть. А цибулю варто садити до цвітіння вишні ", - порадив Горбань.

Синоптик попередив про заморозки, які можливі 17 квітня.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...