Ситуація катастрофічна: Стало відомо про нові проблеми російських окупантів на Донбасі

Бойовики відчувають серйозні проблеми з відсутністю людей для комплектації передових частин.

Ілюстрація. Фото: Gazeta.ua

Бойовики так званих "ДНР" і "ЛНР" відчувають серйозні проблеми з відсутністю людей для комплектації передових частин, офіційні джерела говорять про некомплект в 40 відсотків, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

За інформацією кореспондентів видання, передові лінії бойовиків складаються з розрізнених дрібних груп бійців, які тримають слабко укріплені позиції.

"Фронт тримають розрізнені дрібні групи бійців на позиціях, які часто представляють собою коло окопів, пару бліндажів і не завжди - самотній БМП або БТР. Людей, особливо в передових піхотних частинах "ДНР" і "ЛНР", катастрофічно не вистачає, офіційні джерела говорять про некомплект в 40 відсотків", - йдеться в матеріалі.

Крім того, кореспондент видання з посиланням на людей, близьких до інформованого колишнього командира бригади "Схід" Олександра Ходаковського, повідомляє про піхотні роти на передовій в 28 чоловік.

Також повідомляється про відсутність глибини у оборони бойовиків. Відзначається, що часто не існує ні запасних, ні "других" ліній оборони.

"Фронт - це "картонка" така, яку можна прорвати при бажанні в будь-якому місці. Питання: що буде потім? За ним же густонаселені міста, будинки, підвали та купа артилерії в тилу", - розповів кореспонденту один з ватажків "ДНР", який воює під Ясинуватою.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...