Ситуация в России предкатастрофная - Боровой (відео)

Російський опозиціонер наголосив, що Кремль не знає, що робити. Тому стільки надій на нового президента США.

Костянтин Боровой. Фото:скрін відео

Ситуація в Росії не поліпшується і знаходиться в стані, який може перерости в катастрофу. Таку думку висловив російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровой в прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Ситуация в Москве, в России, не улучшается, это совершенно очевидно. Ситуация нынешняя предкатастрофная. И связано это не с отношениями с США, а общей тяжелой экономической, политической ситуацией, изоляцией России. И с этим Кремль не знает, что делать. Поэтому столько надежд на нового президента США Дональда Трампа", - розповів він.

Експерт підкреслив, що надії на те, що керівництво США погодиться на "обмін України", є дурістю. "Это болезненное состояние Кремля, который абсолютно серьезно предполагает такую возможность", - додав Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...