"Та хай би вони подохли, ніхто б і не почухався. Головне, щоб Савченко сиділа і мучилася!": Казанський про те, чому ГРУшникам в Москві не раді

Якщо в Україні повернення Савченко — це перемога, то в Росії повернення своїх людей розглядають як зраду і поразку.

Поверненню ГРУшників раділи тільки їхні дружини. Фото: соцмережі.

Росіянам важливо, аби страждали сусіди. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив відомий донецький журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Надія Савченко, яку російський суд визнав винною у вбивстві російських журналістів, повернулася в Україну. Російські ГРУшники Єрофєєв і Александров, яких український суд визнав винними у вбивстві українського військового, повернулися в Росію. Здавалося б, обмін навіть більш вигідний для російської сторони. Вони отримали двох людей в обмін на одну безневинну українку, яку самі ж викрали з території України. Навіть у Росії всі в основному розуміють, що Савченко ніяких журналістів насправді не вбивала і справу її повністю шито білими нитками, в той час як ГРУшники дійсно вбили українського військового.

Проте подивіться, наскільки по-різному реагують на те, що сталося, в Україні і Росії. Якщо в Україні радіють поверненню своєї людини, то в Росії про Єрофєєва та Александрова ніхто не говорить, і ніякої радості з приводу їхнього повернення немає навіть близько. Її заважає відчути прикрість і злість з приводу звільнення Савченко. Патріотичні пабліки в російських соцмережах вирують ненавистю. У коментарях всюди клекочуть прокляття й матюки.

Якщо в Україні повернення Савченко — це перемога, то в Росії повернення своїх людей розглядають як зраду і поразку. Всім начхати на Єрофєєва і Александрова, які взагалі-то з точки зору росіян мають ніби як вважатися героїчними борцями за "русский мир". Та хай би вони подохли в українському полоні, ніхто б і не почухався. Головне, щоб Савченко сиділа і мучилася! Ось тоді — перемога. Ось тоді відчувається велич імперії.

Почитав низку російських популярних пабліків і блогів. Ніде немає радості з приводу звільнення Єрофєєва та Александрова. Росіянам не потрібно рятувати своїх. Росіянам важливо, щоб страждали сусіди. Щоб страждали ті, з кого телевізор зліпив образ ворога. Якщо сусіди не страждають, а радіють — значить в Росії «зрада».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...