Таємні герої блокади Криму: на сторінці Ківи у ФБ запідозрили, хто влаштував фінальний підрив чаплинських ЛЕП

Користувачі почали обговорювати відволікаючі маневри з боку силовиків, які самі потім могли здійснити підрив.

Пошкоджені опори на Херсонщині.

"Почему никто не сложил два плюс два и не подумал что после того как Илья Кива отогнал всех от вышек - они вдруг взорвались и упали", - написав у Фейсбук користувач Павло Гребенюк, передають Патріоти України.

"Может план изначально такой и был. Ведь если бы хотели охранять их - организовали бы дежурство. А так людей нервных убрали и спокойно закончили начатое. А на публику - ищем виновных и тому подобное", - додав блогер.

Багато кому з інших користувачів сподобалася його гіпотеза, про що вони й написали у коментах під постом: "Ну чому "ніхто не подумав"))) Але навіщо ж кричати на увесь світ "пропустіть вибухотехніків"? От тому - то все - домисли і фантазії)) І взагалі, зараз там не можна нічого чіпати - там повинні слідчі групи працювати - вибух як не як, а то на кілька днів роботи. А вже потім може й можна ремонтників підпускати, ну якщо погода не заважатиме і викрутки потрібні знайдуться)))", "А ничего, что можно было нормально ПОГОВОРИТЬ С ЛЮДЬМИ! И не доводить до конфликта! Татары сами бы отошли и помогли взорвать те опоры!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...