Таємні зв'язки: ЗМІ знають зміст телефонної розмови Порошенка з Путіним

Порошенко з Путіним обговорювали по телефону ситуацію на Донбасі.

Порошенко розмовляв з Путіним по телефону. Фото glavred.infoНезважаючи на жорстке протистояння України і Росії на всіх міжнародних майданчиках, між президентами Петром Порошенко і Володимиром Путіним тривають контакти.Про це пише Коммерсант посилаючись на інформацію від своїх джерел в Києві і Москві, інформують Патріоти України.

З початку року, за даними видання, лідери двох країн розмовляли по телефону чотири рази. Передостанній - 11 лютого, на наступний день після візиту в Москву президента Словенії Борута Пахора, який відвідав Київ 12 лютого.

Остання же розмова відбулася 21 лютого за ініціативи української сторони і тривала близько 20 хвилин.

Повідомляється, що "ці контакти зі зрозумілих причин не афішуються: якщо про них будуть регулярно повідомляти, критики українського президента в радикальному таборі отримають черговий привід звинуватити його в" змові з агресором за спиною народу ".

Варто зазначити, що одним з питань, по яким у Москви і Києва зберігаються розбіжності, залишається питання врегулювання ситуації на Донбасі.

Обстановка на сході України в черговий раз загострилася через те, що фейковий ДНР і ЛНР ввели зовнішнє управління на підприємствах української юрисдикції, що діють на території республік. Ці дії пов'язані з безперервною залізничною блокадою Донбасу.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...